Hem NyheterSpelnyheter Death Stranding | PC släpp möjligt!

Death Stranding | PC släpp möjligt!

av Redaktionen

Multiplattform för Kojimas kommande?

Det var på Resetera som detta bland annat pekades ut först – det att Playstations sektion för ”Only on Playstation”-titlar nu fattades Death Stranding. Visst har vi redan under December 2015 fått ett pressmeddelande där bland annat FAQ, visade att en PC release var stundande för titeln. Detta kom sedan att dras tillbaka – men nu har än en gång frågorna hopat sig, med mer av ett När än ett Om!

Men att nu Death Stranding tagits bort från Sonys sektion över exklusiva spel kan mycket väl innebära att PC release är högst aktuell. Sannolikt kommer Playstation släppet ske först, men sedan kommer säkerligen ett utannonserande komma längre fram. För PC-spelare så är detta extra roligt, då de kan komma att få njuta av Kojimas märkliga spel vad det lider.

Huruvida denna titel också (om nu detta stämmer) kan bli en Epic Games Store exklusiv eller inte, återstår att se – ej heller vet vi om det kan tänkas leta sig till Xbox One, men det känns aningen mindre troligt i nuläget.


Vad tycker du om denna nyhet? Skriv i kommentarsfältet nedan, eller maila dina tankar till oss på info@nordlivpodcast.se.

Källa: ”Resetera”, ”Playstation

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar