Hem NyheterSpelnyheter Druider i antågande till Baldur’s Gate 3!

Druider i antågande till Baldur’s Gate 3!

av Redaktionen

Larian Studios avslöjade att den nya Druidklassen tillsammans med ett stort antal förändringar kommer till Baldur’s Gate 3 i den uppkommande patch 4: Nature’s Power.

Under dagens andra panel från Hell livesteram, visade Larian Studios Baldur’s Gate 3’s fjärde stora uppdatering, Nature’s Power. Denna massiva uppdatering inkluderar först den nya spelbara klassen för spelet, som släpptes i Early Access i Oktober 2020. Mängden förändringar som kommer till spelet via patch 4 är större än de tre tidigare patrherna gemensamt!

Druiden:

Druidklassen kommer med över 30 spells och förmågor, som inkluderar Wild Shape. Eftersom Baldur’s Gate 3 är en så pass djup narrativ erfarenhet har man även spelat in nya dialoger och röster för att ge samma djupa narrativa interaktivitet som om man hade spelat någon av de andra klasserna.

Med kraften av naturen i sina fingerspetsar kan druider förvandla sin form för att anpassa sig till olika situationer. Krossa ben och tackla fiender som en Dire Wolf eller Polar Bear. Spinn din silkestråd över omgivningarna som en Spider. Sväva över Faerun som en Raven. Smyg in i bland farliga utrymmen som en Cat. Gräv dig under jorden och lägg dig i bakhåll för dina fiender som en Badger. Eller omfamna tillfälligt ynglet som Mindflayers har planterat inom dig, och upptäck en ny och mysterisk Abberant Shape.

Det finns för stunden 8 Shapes tillgängliga. NPC:er kommer att reagera på din djurform och du kan använda dem för att ta dig vidare. Står det en björn i vägen? Förvandla dig då till en björn och tala med den på björniska.

D&D fans känner till att druider traditionellt sett kommer från en av flera olika cirklar. Druider kommer att kunna välja en av två cirklar när de spelar. Circle of the Land eller Circle of the Moon som kan påverka krafter och även vad för djur man kan förvandla sig till.

Det kommer som sagt fler förändringar till Baldur’s Gate 3 med patch 4. Vad sägs om att kunna snacka med de döda? Eller varför inte spela med vänner? Förbättrade cinematics låter väl inte fel det heller?


Vad tycker du om denna nyhet? Skriv i kommentarsfältet nedan, eller maila dina tankar till oss på info@nordlivpodcast.se.

 

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar