Hem NyheterFilm/TV Nyheter Constantine: City of Angels – the movie | Trailer & Släppdatum

Constantine: City of Angels – the movie | Trailer & Släppdatum

av Redaktionen

Constantine! Animerat! R rating! Mumma på väg för Hellblazer älskare!

En fulllängdsfilm från David S. Goyer och Greg Berlanti kommer att komma ut på Blu-ray, Ultra HD Blu-ray och Digitalt den 9 Oktober 2018. Denna gång med vuxenmärkning och välanimerat (till synes i alla fall).

Constantine sätter ut att hjälpa sin vän Chas att bota dennes dotter från en mystisk koma. Han får hjälp från den mystiska Nightmare Nurse, Queen of Angels, och den aztekiske guden Mictlantecuhtli – och tillsammans försöker de hjälpa flickan från sin åkomma. Allt är dock inte svart och vitt i världen av Constantine, och de får ta sig an olika demoner, och göra beslut de inte räknat med att behöva göra.

Matt Ryan är tillbaka i rollen som Constantine (han spelade karaktären i den korta tv-serien med samma namn, samt i gästinhopp hos CWs Legends of Tomorrow) vilket är roligt för de som tyckte om tv-serien. Allt som allt blir det mycket att se fram emot, och hur bra det blir märker vi förhoppningsvis i Oktober.


Vad tycker du om denna nyhet? Skriv i kommentarsfältet nedan, eller maila dina tankar till oss på info@nordlivpodcast.se.

Källa: ”ComingSoon”

Du kanske också gillar