Hem NyheterSpelnyheter All Saints’ Wake Event | Final Fantasy XIV bjuder in till kusligt onlinespelande!

All Saints’ Wake Event | Final Fantasy XIV bjuder in till kusligt onlinespelande!

av Redaktionen

Äntligen Halloween, utbrast FFXIV spelarna unisont!

Halloween närmar sig, och med det ”All Saints ’Wake Event” för onlinerollspelet Final Fantasy XIV. Ett tidsbegränsat event som i vanlig ordning ska bjuda på exklusiva belöningar, särskilt när Continental Circus kommer till stan!

Modiga äventyrare som tar sig till skogen i Gridania mellan 17 oktober och 1 november kommer att kunna pröva den helt nya attraktionen, men varnas, för det kan finnas mer utöver denna ovanliga Ahriman än som möter ögat …

Som en del av eventet så kommer spelare kunna tjäna en rad unika prylar i spelet, inklusive:

·       Circus Resonator – Öppna ditt Circus Ahriman-fäste, ett tomrum som föds upp av Continental Circus.

·       Pumpkin Carriage – Utomhusmöbler.

·       Fantastical All Saints’ Wake Advertisement – Ett handmåligt meddelande som reklamerar för trolldom och spooks från All Saints Wake.

Dessutom kommer vissa artiklar från tidigare All Saints Wake-evenemang att finnas tillgängliga för köp under händelseperioden.

Nästa stora uppdatering för FINAL FANTASY XIV Online, Patch 5.1: Vows of Virtue, Deeds of Cruelty, kommer att släppas i slutet av oktober. Ny information om denna uppdatering kommer att avslöjas av producenten och regissören Naoki Yoshida under det 55: e brevet från Producer LIVE den 18 oktober klockan 12 BST.

Fans kommer att kunna se presentationen live på FINAL FANTASY XIV Twitch-kanalen.

Är du en av de som väntar på att ta sig ut i Final Fantasy XIVs kusliga Halloween event?  Med tanke på att spelet finns tillgängligt till viss del via den fria ”trial” version som finns på deras sajt – så kan vi anta att många nya spelare kommer leta sig ut under Oktober månad.


Vad tycker du om denna nyhet? Skriv i kommentarsfältet nedan, eller maila dina tankar till oss på info@nordlivpodcast.se.

Källa: ”PR Nordic”

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar