Hem NyheterFilm/TV Nyheter 20th Century Fox visar upp War for the Planet of the Apes digitala poster.

20th Century Fox visar upp War for the Planet of the Apes digitala poster.

av Redaktionen

Från 20th Century Fox evenemang på Comic Con i New York, så visade de upp den digitala postern (eller som jag skulle kalla den; teaser trailer) för War for the Planet of the Apes, den tredje installationen av de nya Planet of the Apes filmerna och även den sista filmen om apan Caesar. Den är väldigt kort men sätter upp en klar bild vad filmen kommer handla om. Även om den är kort, så tycker jag att den är väldigt intressant och visuellt snyggt gjord, ack så enkel men den lockar mig att vilja veta mera.

Filmens story:

Caesar (Andy Serkis) och hans apor tvingas in i en dödlig konflikt mot en armé av människor, vilka leds utav en hänsynslös Överste (Woody Harrelson). Medan aporna lider ofattbara förluster mot armén, brottas Caesar med sina mörkare djuriska instinkter och påbörjar sina planer för att hämnas det orättvisa och brutala våldet mot hans art. I slutändan så möts de båda ansikte mot ansikte, Caesar och översten kämpar mot varandra i en episk strid som kommer att avgöra ödet för båda deras art och planetens framtid.

Filmen är satt att komma upp på biograferna här i Sverige den 14 Juli 2017.

Vad tycker du om postern/trailern, lockade den dig till att vilja veta mer om den nya filmen. Skriv in till oss och berätta dina tankar och åsikter om den digitala postern info@nordlivpodcast.se

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar