Hem NyheterFilm/TV Nyheter The Hunt | Officiell Trailer

The Hunt | Officiell Trailer

av Redaktionen

Jakten på människor har alltid intresserat publiken.


Den slutsatsen kan vi i alla fall dra av att Richard Connells bok The Most Dangerous Game (1924) har filmatiserats otaligt många gånger. Nu senast i kommande The Hunt, regisserad av Craig Zobel, med bl.a Emma Roberts och Hillary Swank i huvudrollerna.


Beskrivningen lyder:

Tolv främlingar vaknar upp i en glänta. De vet inte var de är eller hur de kom dit. De vet inte att de har valts ut … för ett mycket specifikt syfte … Jakten.

I skuggan av en mörk konspirationsteori på internet samlas ett gäng elitister för första gången på en avlägsen herrgård för att jaga människor. Men deras stora plan är på väg att gå om intet eftersom en av de jagade, Crystal, vänder deras planer emot dem. Hon eliminerar dem, en efter en, och kampen leder till en mystisk kvinna…

Från Jason Blum, skaparen av Get Out and The Purge-filmserien, och Damon Lindelof, skaparen av HBO-serien Watchmen och medskapare av TV-serien Lost, kommer en intensiv och provocerande ny thriller.

The Hunt har biopremiär den 13:e mars.

Ser ni framemot ännu en jakt eller har ni tröttnat? Vilken är eran favoritfilmatisering av Connells novell?


Vad tycker du om denna nyhet? Skriv i kommentarsfältet nedan, eller maila dina tankar till oss på info@nordlivpodcast.se.

Källa: UPI Media

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar