Hem NyheterFilm/TV Nyheter The Gifted Official Trailer!

The Gifted Official Trailer!

av Redaktionen

Det är aldrig fel med lite superhjältar eller folk med superkrafter, så nu kommer tv-serien The Gifted från 20th Century Fox satt i X-Men universumet!

Som bekant i X-Men universumet, så är mutanter väldigt utstötta, vilket är ju alltid trevligt. I The Gifted får vi följa en vanlig familj, där barnen visar sig ha mutantkrafter. Detta tvingar hela familjen på rymmen från den hemska regeringen som antagligen vill göra experiment på mutanter (som man gör). Första avsnittet kommer vara skrivet av Matt Nix och regisserat av Bryan Singer.

Jag är personligen lite skeptimistisk till det här. Det är väldigt mycker Heroes känsla över trailern, och vi vet ju alla hur det slutade. Men å andra sidan, Matt Nix har stor cred i min bok efter att ha gjort Burn Notice, en av mina favoritserier. Jag antar att det återstår att se när serien dyker upp senare i år.


Vad tycker du om denna nyhet? Skriv i kommentarsfältet nedan, eller maila dina tankar till oss på info@nordlivpodcast.se.

Källa: ”http://www.comingsoon.net/movies/trailers/848157-official-the-gifted-trailer-the-bryan-singer-directed-x-men-series

Du kanske också gillar