Tärningspodden #13: Monopol

av Redaktionen

Det har nu gått ett helt år sedan grabbarna började hacka på Monopol och de tänkte nu att de skulle spela det på nytt och se om det är så illa som de påstår. 


Monopol är ju ett av världens mest kända brädspel, och vi har ju varit mer än glada över det. Men eftersom Tärningspodden nu firar ett år tänkte vi att det kunde vara bra att stämma av och se om Monopol är så hemskt som vi minns det, eller om det faktiskt är ett bra brädspel? Utöver Monopol diskuterar vi även lite om regler som man minns fel, som att man får pengar när man landar på Fri Parkering.


Inför varje avsnitt kommer vi: Joel, Peter och Fyghar ha spelat ett brädspel, kortspel eller kanske till och med rollspel som vi sedan diskuterar i podcasten. Några frågor vi kommer diskutera är hur spelet fungerar, om det är lätta att komma in i, hur är omspelningsvärdet och den viktigaste frågan av alla: är det bättre eller sämre än Monopol? I slutet av varje månad kommer ni ha ett rykande färskt avsnitt att lyssna på när vi pratar om allt det här.

Om ni lyssnare har något önskemål om vad vi ska spela så är det bara att höra av er till info@nordlivpodcast.se

Tärningspodden finns nu att följa/lyssna på Spotify eller i er podcast app!

RSS länkiTunesSpotify

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar