Hem Nördlivs Podcast AvsnittSpecialepisoder/VideosTärningspodden Tärningspodden #4 | Legendary – A Marvel Deckbuilding Game

Tärningspodden #4 | Legendary – A Marvel Deckbuilding Game

av Redaktionen

Julafton fast varje månad. 

(Det är självklart så du känner nu när du äntligen kan lyssna på det ny avsnittet av Tärningspodden.)

I månadens avsnitt så har vi kastat oss in i Marvels hjältespäckade universum och tagit ner de värsta skurkarna i hela galaxen. 

Det är hjältar VS skurkar i månadens avsnitt. Fyghar har tidigare erfarenhet med spelet och vet precis vad som ska göras, men frågan är om Joel kan stava till ”Marvel”? Spelomgångarna diskuteras och ett konsensus nås inte. På kickstarter så undrar vi fortfarande vad i hela friden Fyghar har valt för någonting. Är det en tjänst? En mjukvara? En 3D skrivare? Det har med plastfigurer att göra, men längre kommer vi inte. Vi önskar er en trevlig vecka så syns vi i Februari. 

NYHET! Här är länkarna till de projekt vi pratar om på Kickstarter, i framtiden kommer de finnas med i varje inlägg och fortfarande vara aktiva kampanjer när avsnittet släpps (i den mån det är möjligt). 

Here To Slay

Oath: Chronicles of Empire and Exile

Heroforge 2.0

Inför varje avsnitt kommer vi: Fyghar, Joel och Peter ha spelat ett brädspel, kortspel eller kanske till och med rollspel som vi sedan diskuterar i podcasten. Några frågor vi kommer diskutera är hur spelet fungerar, om det är lätta att komma in i, hur är omspelningsvärdet och den viktigaste frågan av alla: är det bättre eller sämre än Monopol?

I slutet av varje månad kommer ni ha ett rykande färskt avsnitt att lyssna på när vi pratar om allt det här.

Om ni lyssnare har något önskemål om vad vi ska spela så är det bara att höra av er till info@nordlivpodcast.se

Tärningspodden finns nu att följa/lyssna på Spotify eller i er podcast app!

RSS länkiTunesSpotify

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar