Hem NyheterSpelnyheter Space Hulk: Deathwing har äntligen fått en datum vi kan se fram emot.

Space Hulk: Deathwing har äntligen fått en datum vi kan se fram emot.

av Redaktionen

Om du har haft ögonen på Space Hulk: Deathwing under ett tag och undrat (precis som jag), när ska jag kunna lägga fingrarna på spelet ? För vem vill inte få hoppa in i sin Terminator rustning och börja rensa upp bland alla dessa Genestealers, vilket blir en riktig plåga om det kommer en hel hord av dem. Då kan jag informera dig att den 9 December så kan du äntligen ge dig in i en Space Hulk och utforska tillsammans med vänner och gå lös med en massiv arsenal av vapen på Genestealers som har bosatt sig i skeppet.

Vill bara notera att spelet släpp den 9 December till PC och kommer till konsoler under 2017

I klippet så får vi se hur skeppet är uppbyggt och lite kort vad vi kan förvänta oss att stöta på i skeppets mörkaste vrår . . .

Jag får säga att personligen så är jag väldigt nyfiken på att spela spelet, det är längesen jag körde ett riktigt bra spel i Warhammer 40K världen och utifrån klippen vi sett så ser det riktigt lovande, sen att få hoppa in och köra med min bror är något som lockar mest (får bara hoppas att han håller sig på sin sida så vi inte skjuter varandra i ryggen, som vanligt).

Vad tycker ni, tycker du om Warhammer spelen eller aldrig spelat ett tidigare? Ser det ut att vara ett spel du skulle kunna tänka dig att spela, lämna gärna en kommentar nedanför eller skriv in till oss på info@nordlivpodcast.se.

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar