Hem NyheterFilm/TV Nyheter Regissören bakom ’Godzilla Vs. Kong’ adapterar ThunderCats

Regissören bakom ’Godzilla Vs. Kong’ adapterar ThunderCats

av Redaktionen

Från Blair Witch till ThunderCats.


Adam Wingard verkar inte behöva leta jobb under pandemin. Hans senaste film Godzilla Vs. Kong har gått riktigt bra på den internationella marknaden där den redan dragit in kring rekordbrytande 123 miljoner dollar, mer än någon film dragit in under rådande omständigheter runtomkring i världen.

Nu tar sig regissören an ett par andra älskade karaktärer – det med 80-tals-klassikern ThunderCats. Manuset skrivs av Wingard tillsammans med hans vapenbroder Simon Barrett. De vill göra något där digitala effekter och dataanimation smälter ihop till något mer, utöver att endast vara stöttepelare i en live action-film.

Den animerade serien handlar om en grupp människoliknande kattvarelser som bor på en döende planet kallad Thundera, som de tvingas fly från. Filmen kommer använda sig av serien som ett avstamp, men Wingard har haft en idé om vad han skulle vilja göra med ThunderCats, i många år. Han går lite mer på djupet i en intervju med Deadline, där man får en känsla av hur passionerad han ändå är för projektet.


Vad tror ni? Kan Wingard och Barrett lyckas göra något nytt och fräscht av den gamla serien?


Vad tycker du om denna nyhet? Skriv i kommentarsfältet nedan, eller maila dina tankar till oss på info@nordlivpodcast.se.

Källa: ”Deadline

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar