Hem Nördlivs Podcast AvsnittNördliv Podcast Nördlivs Avsnitt 269 – ”Content patch”

Nördlivs Avsnitt 269 – ”Content patch”

av Redaktionen

Medverkande i detta avsnitt är: Fredrik, Lotta och Danny.

Nördliv på iTunes – Nördliv på Spotify


I säsongsstarten så överrumplar vi Lotta med mängder av nyheter, mest för att se hennes reaktion, och var nyheten hamnar i Lottas Hypemeter (#lottashypermeter). Det är allt från sexism inom Ubisoft, Disney skippar släppfönster för filmer, Sony köper del av Epic, Ubisoft Forward spel och Obisidians fantasyspel Awowed. Sedan kommer vi även i på hur läcker Henry Cavill är (eller inte är) när han bygger dator, Halo Infinites uppskjutning och släppfönster för Xbox Series X, förbättring av nätkod i spel, hur en remastrad Mass Effect trilogi kanske är på gång och att Embracer group köper nya (gamla) IPs.

Sedan avslutar vi med lite spelsnack, där Lotta skumpar runt med Ring Fit Adventure, Danny lekt samuraj i Ghost of Tsushima och Fredrik byggt koja i ’Grounded’! Detta och mycket mer i första avsnittet för säsongen! Välkommen in i värmen!

Ta hand om er där ute, och njut av sommarens sista dagar!

Hoppa gärna med i vår Discord, där vi har omröstningar på olika ämnen och diskussioner om allt nördigt. Låter det intressant, ja tryck här i så fall.

Detta är några av de ämnen och spel som snackas om i denna spelproppade veckans avsnitt!


Länkar till andra platser som Nördliv huserar, såsom Twitter, Hipcast, Steam, Twitch, Facebook, & Instagram, hittar ni här på vår hemsida!

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar