Hem Nördlivs Podcast AvsnittNördliv Podcast Nördlivs Avsnitt 190 – ”Du sprängde vadå?”

Nördlivs Avsnitt 190 – ”Du sprängde vadå?”

av Redaktionen

Nördliv! – En podcast med fokus på spel, men även inslag av andra nördiga ämnen.

Medverkande denna gång är: Danny, Fredrik och Carl.

Avsnitt 190 på iTunes

I vårt hundranittionde avsnitt så tas följande upp!


VECKAN SOM HÄNT! (Tid: 0t 01m 10s)
Carl pratar passionerat om saker han sprängt i Post Scriptum, Fredrik jagar monster i Tesla vs Lovecraft och har har njutit av retrospelet Horizon Chase Turbo. Danny och Fredrik går igenom vad som gör att Tetris Effect sticker ut från andra Tetris spel. Vi pratar även om Game Awards och om spelen/datumen vi hoppas ska utannonseras där, om hur FTC kommer undersöka hur lootboxes och gamling i dagens spel ser ut och verkar. Nintendo lägger ner sitt Creators Program på Youtube och att Starbreeze spel och aktier presterar dåligt och vad konsekvenserna kan komma att bli för dom.

VECKANS DISKUSSION (Tid: 0t 58m 22s)
Plattforms lojalitet! När och varför är vi lojala mot en specifik plattform? Hur långt ska det gå innan vi byter plattform? Handlar allt om spelen, eller finns det andra aspekter?

LYSSNARMAIL (Tid: 1t 20m 48s)
Denna vecka så svarar vi på lyssnarfrågor om Netflix serier vi vill se dem göra (hur knasiga den än må vara), hur viktig grafik är i spel och vilken som är den bästa Disney låten!


Länkar till andra platser som Nördliv huserar, såsom Twitter, Hipcast, Steam, Twitch, Facebook, & Instagram, hittar ni här på vår hemsida!

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar