Hem NyheterFilm/TV Nyheter Just Cause blir film med Jason Momoa

Just Cause blir film med Jason Momoa

av Redaktionen

Här i dagarna så kom det ut att Jason Momoa har skrivit på för att spela Rico Rodriguez i film adaptionen av spelserien Just Cause. Regissör för filmen kommer vara Brad Peyton (San Andreas, Incarnate) och manuset kommer skrivas utav John Collee (Master and Commander: The Far Side of the World, Happy Feet).

Vad som har kommit ut än så länge är att filmen kommer ta inspiration från Just Cause 3, där vi får följa Rico Rodriguez som jobbar för ”the Agency” och hans kamp mot diktatorn General Di Ravello. Hur mycket av storylinen som man kommer använda sig av från spelet utkommer ej från utannonseringen, men om man ska gissa sig till att den kommer säkert var detsamma i grunden (sen vet vi hur Hollywood tycker om att komma in och peta runt och ändra allt till oigenkännligt dravel). Frågan som man alltid ställer sig när man ser utannonsering av att ett spel ska komma upp på bioduken är; kommer det gå samma väg som de flesta film adaptationer, eller kan detta äntligen bli filmen som ändrar trenden.

Men frågan är; kan detta bli starten för en uppåtgående för spel-till-film trenden. Vi har kommande Tomb Raider filmen, och nu denna. Och med Warcraft i bagaget (som trots ljummen men ändå relativt god kritik och framförallt bra ”boxoffice” så kanske vi ändå ska hoppas på det bättre.

Men det fundamentala frågan är; Vad tror Du om en film på Just Cause? Och hur tror Du spel-till-film trenden kommer att fortlöpa?
Skriv här nedanför vad du tycker om det hela; alternativt maila in till oss på info@nordlivpodcast.se.

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar