Hem NyheterSpelnyheter Fahkumram kommer till TEKKEN 7!

Fahkumram kommer till TEKKEN 7!

av Redaktionen

Säsong 3 är på gång att starta i Tekken 7, och återigen kommer vi få fler karaktärer och banor. Först ut är den gigantiska Fahkumram som utövar den livsfarliga kampsporten Muay Thai.


Hans liv har verkligen varit en berg- och dalbana, och på senare tid verkar det ha varit ständig uppförsbacke. Han blev träffad av blixten vid 12-års ålder, och när han var 18 hade han lyckats bli en mästare i Muay Thai. Han gifte sig och de fick en dotter tillsammans, men han tillfångatogs av militären och hålls fortsatt fången där. Som om inte det vore nog hålls hans familj som gisslan, vilket lämnar Fahkumram utan något annat alternativ än att följa sina tillfångatagares order och slåss i olika arenor. Utan att se någon utväg har den en gång stolta mästaren sakteliga börjat förlora sig själv till extrem ilska och våldsdåd. Han slåss nu i King of Iron Fist Tournament i ett sista försök att både frigöra sig själv och sin familj.

Bildkälla: Bandai Namco

Kolla in några bilder på honom:

Trailer:

Som ni kanske förstår så håller den här mannen inte igen, utan allting i hans väg lär antingen skickas till sjukhuset eller bårhuset. Så håll koll på den 24:e mars, för då släpps både Fahkumram och en ny arena till Tekken 7 som det sista paketet i Season Pass 3.


Vad tycker du om denna nyhet? Skriv i kommentarsfältet nedan, eller maila dina tankar till oss på info@nordlivpodcast.se.

Källa: ”Bandai Namco”

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar