Hem NyheterFilm/TV Nyheter Annabelle Comes Home | Trailer 2

Annabelle Comes Home | Trailer 2

av Redaktionen

Annabelle Comes Home är den tredje installationen i Annabelle serien. Denna gång har hon ett helt hus fyllt med andar att använda för att få sin vilja igenom.

Annabelle är en spinoff från The Conjuring universumet, skapad av James Wan. Nu har den onda dockan Annabelle hamnat på sin plats i Warrens speciella rum för besatta eller farliga magiska ting. Medan paret Warren tar och ger sig ut för kvällen, så har de skaffat barnvakt till deras dotter. Tyvärr så går inte saker som man vill, då den tonåriga barnvakten och hennes vän tar och undersöker det mest farliga och besatta rum i Warrens hus. Annabelle väcker upp de andra andarna som finns i rummet så att hon äntligen kan få en mänsklig själ, men kommer hon att lyckas eller kan Lorraine och Ed rädda deras dotter, barnvakten och hennes vän ! ?

Tillbaka i rollerna som Lorraine och Ed Warren är Vera Farmiga och Patrick Wilson. I regissör stolen hittar vi för första gången Gary Dauberman som har tidigare skrivit manus till t.ex. The Nun, Det och de två tidigare Annabell filmerna.


Vad tycker du om denna nyhet? Skriv i kommentarsfältet nedan, eller maila dina tankar till oss på info@nordlivpodcast.se.

Källa: ”Warner Bros”

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar