Hem NyheterSpelnyheter Transformers Battlegrounds | Trailer och utannonsering!

Transformers Battlegrounds | Trailer och utannonsering!

av Redaktionen

För de som älskar Transformers, så kommer här en potentiell godbit…

TRANSFORMERS: BATTLEGROUNDS , ett helt nytt Transformers-spel, kommer att lanseras 23: e Oktober på PlayStation 4, Nintendo Switch, Xbox One och PC (digitalt).

Den brittiska utvecklaren Coatsink väcker det tidlösa, legendariska kriget mellan Autobots och Decepticons på ett aldrig tidigare sett sätt. När den onda MEGATRON stängs in på Allspark, behöver BUMBLEBEE och Autobots en ny befälhavare som hjälper till att rädda jorden, när de går ihop och rullar ut i strider som kommer att sträcka sig från Central City till Cybertron i både enspelares och multiplayer-action.

 TRANSFORMERS-franchisen är en av de mest hållbara och igenkännliga i underhållningsvärlden,” säger Terry Malham, VD för Outright Games. ”Det är en ära att arbeta med detta älskade universum och dessa ikoniska karaktärer för att skapa ett nytt och spännande TRANSFORMERS-konsolspel som familjer kan njuta av tillsammans.

TRANSFORMERS: BATTLEGROUNDS är ett nytt och autentiskt grepp på vad ett TRANSFORMERS spel kan vara”, säger Mark Blecher, Hasbro SVP: s företagstrategi och affärsfrågor. ”Det är spännande för oss att leva upp den episka berättelsen om striden mellan Autobots och Decepticons för en ny generation fans på konsolen.”

 Det kommer att finnas mer information att få i sommar innan TRANSFORMERS: BATTLEGROUNDS lanseras 23 oktober 2020 på PlayStation 4, Nintendo Switch , Xbox One och PC.


Vad tycker du om denna nyhet? Skriv i kommentarsfältet nedan, eller maila dina tankar till oss på info@nordlivpodcast.se.

Källa: ”Bandai Namco”

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar