Hem NyheterE3E3 2019 E3 Bethesda | Doom Eternal, 2 nya spel & spelmotor för cloudgaming!

E3 Bethesda | Doom Eternal, 2 nya spel & spelmotor för cloudgaming!

av Redaktionen

I en uppsjö av uppdateringar till befintliga spel, så stod vissa saker ut.

Doom Eternal

Denna kommande helvetesbest fick releasedatum, samt flera spellägen utannonserade (bl.a. Battlemode – 2vs1 läge) – 22 November 2019.


GhostWire: Tokyo

Från skaparna av The Evil Within, utannonserades ett nytt IP, där du ska ge dig ut för att utrota en övernaturlig ondska som härjar. Detta actionäventyr har ännu inget releasedatum – men det hade å andra sidan ingen gameplay, så troligtvis så är det långt fram i framtiden.


Deathloop

Arkane studios presenterade sitt nästkommande projekt – som ska vara ett förstapersonsspel, med bra story och i typisk Arkane-anda. Spelet har varken regelrätt gameplay eller releasedatum, men den stämningsfulla trailern vittnar om tidsloop aspekter som kommer in i spelandet. Huruvida det är ett multiplayerspel eller ej är ännu ej fastslaget helt.


Orion

Bethesda presenterade dessutom en ny spelmotor. Men inte till synes som ”vanliga” spelmotorer – utan framförallt framtagen för att öka streamingen (till 20 %) i molnbaserade spel. Så exempelvis spel på Stadia och xCloud sker utan betydligt mindre lagg. Så om man redan nu är nyfiken på streamingteknologin, så kan man skriva upp sig på slayersclub.com, om man vill prova Doom på mobilen.

Övrigt…

Visst kom det mer – Commander Keen på mobil, Blades och Legends (mobil) i Elder Scrolls, som alla bjöd på uppdateringar. Fallout 76 skulle få mängder med uppdateringar och rentav ett Battle Royale läge – frågan är om det för lite och för sent. Detta var i alla fall några av de saker som togs upp….även om eventet överlag var …milt sagt svalt.


Vad tycker du om denna nyhet? Skriv i kommentarsfältet nedan, eller maila dina tankar till oss på info@nordlivpodcast.se.

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar