Hem NyheterSpelnyheter Tillbehörstillverkaren ROCCAT gör spel!

Tillbehörstillverkaren ROCCAT gör spel!

av Redaktionen

Mus- och tangentbordstillverkaren ger sig ännu mer in i spelvärlden med sitt allra första egenutvecklade titel, Sick City, ett realtids taktiskt kampspel.

Den nybildade spelstudion ”ROCCAT Games Studio” ger sig in i spelsammanhang genom att låta spelarna själva ge feedback från start på deras kommande taktiska action spel ”Sick City”. På det sättet så integrerar de sina spelare och potentiella köpare tidigt i produktionen. Spelare får möjlighet att aktivt delta i beslut som kommer att forma ’retail’ versionen av Sick City. Nya kartor, fraktioner, speltyper, kampanjer, även ’Sick City’s framtid i eSports – dessa beslut kommer att placeras i spelarens händer. Spelet i sig innehar fraktioner och fordon som varierar vilt

Gameplay ser ut att vara en twist på redan välbekanta genrefavoriter. Det kombinerar spelsättet i taktiska spel som ’Commando’s med de mer direkta action momenten i spel som ’Company of Heroes’ och Warcraft 3. Hur detta kommer stå sig som slutlig produkt återstår att se. Men att se en tillverkare ge sig in i spelindustrin är sannerligen ett nytt grepp.


Vad tycker du om denna nyhet? Skriv i kommentarsfältet nedan, eller maila dina tankar till oss på info@nordlivpodcast.se.

Källa: ”ROCCAT

 

 

Du kanske också gillar