Hem NyheterSpelnyheter The Surge | ”Target, Loot and Equip” Trailer

The Surge | ”Target, Loot and Equip” Trailer

av Redaktionen

I den senaste trailern för spelet ”The Surge” så får vi här en liten uppvisning på hur man kan välja att attackera individuella delar på motståndarna, för att kunna ta den del av deras dräkt för egen vinnings skull.


Det här är en ganska bra mekanik som man använder här i spelet då det kan ge oss spelar chansen att verkligen välja och vraka på hur vi vill att våran karaktär skall se ut, samtidigt som det ger oss möjligheten att anpassa fighterna med fienderna på det sättet som passar oss bäst. Är du en som tycker om att vara nästan helt innesluten i en biffig och imponerande monster armor, så kan du göra så. Eller vill du vara snabb och kvick med dina attacker, så kan du välja det också. 

Valmöjligheterna för hur du kör och hur du vill anpassa din karaktär är oändliga med alla de olika armor bitarna och vapen man kan ta sig an i spelet.
Man ser en bit av en fiende armor man gillar, attackerar och slår lös den. Plocka upp den och gå till forskningsstationen och tillverka den, använd !

The Surge släpps till Xbox One, PC och Playstation 4 den 16 Maj. för mer info gå hit!

Så vad tycker du om The Surge´s val av hur man kan anpassa sin karaktär och spelstil, skriv gärna dina tankar om vad du tycker här nedanför eller alternativt maila in till oss på info@nordlivpodcast.se.

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar