Hem NyheterSpelnyheter The Elder Scrolls Online: Dragonhold + Välgörenhet

The Elder Scrolls Online: Dragonhold + Välgörenhet

av Redaktionen

Dragonhold, kulminationen av Dragon of the Season, The Elder Scrolls Onlines första årslånga sammankopplade äventyr, finns nu tillgängligt för PlayStation 4, Xbox One, PC och Mac. Dessutom ger Update 24 – gratis för alla spelare – den första vågen med prestandaförbättringar för spelare, en Free Play-vecka som börjar i morgon och över 100 000 USD som har samlats in för #SlayDragonsSaveCats välgörenhetskampanj.

Dragonhold-historien DLC lever nu

Dragonhold har södra Elsweyr, en ny berättelsezon med tre unika biomer, och fullspäckad med djuvar, världsbossar, uppdrag, Dragonjakter och mer. Spelare kan köpa Dragonhold för 2 000 av Crown-valutan i spelet eller genom att bli en ESO Plus-medlem (som ger spelare extra fördelar). Speciellt oförskämda spelare kan låsa upp Dragonhold Collector’s Bundle för 4 000 kronor och få Legendary Dragon Hunter-fästet och husdjuret och ett paket med Experience Scrolls.

Prestandaförbättringar i uppdatering 24 är nu live

Den gratis-för-alla uppdateringen 24 har den första vågen av planerade prestandaförbättringar är också live på alla plattformar. Den första omgången med förändringar inkluderar en översyn av minneshanteringen, den första fasen av förbättringar av kampförmåga prestanda och en fullständig omdesign av systemet Looking for Group. Mer information om prestandaförbättringsplanen och en färdplan finns här: https://www.elderscrollsonline.com/en-us/news/post/56681

Free Play-evenemang börjar 6 november

Free Play-evenemanget startar i morgon, onsdag 6 november kl 10:00 EST och kommer att pågå till onsdag 13 november kl 10:00 EST. Under den fria spelperioden kan spelare ladda ner och spela ESO-basspelet för alla plattformar gratis, inget köp behövs. Spelare som deltog under tidigare gratisspelevenemang kan fortsätta sina äventyr, medan nya ESO-konton som skapats också kommer att få 500 kronor att spendera i Crown Store i spelet. Observera att Xbox Live Gold krävs för att spela på Xbox One. När händelsen börjar besöker du Free Play-sidan för att välja en plattform och börja ditt äventyr.

#SlayDragonsSaveCats välgörenhetsinsats höjer över $ 100K – halvvägs till $ 200K mål

ESO-spelare har generöst samlat in $ 139,009 av $ 200 000-målet för att rädda och förbättra livet för husdjur över hela världen genom Best Friends Animal Society (Nordamerika) och FOUR PAWS (paneuropeiska). Dessutom har spelare direkt donerat 1 380 dollar till välgörenhetsorganisationerna. Donationen på 200 000 dollar kommer att delas jämnt mellan Best Friends Animal Society och FOUR PAWS när initiativet upphör den 9 december 2019.

I ESO: s Elsweyr-kapitel, släppt i juni, är den kattliknande Khajiit och deras hemland Elsweyr belägrat av drakar. Spelare har jobbat hårt med att rädda Elsweyrs kattmedborgare genom att dräpa drakar, och för varje fem bevingade djur som föll ner till 9 december kommer Bethesda att donera $ 1 USD, upp till $ 200 000.


Vad tycker du om denna nyhet? Skriv i kommentarsfältet nedan, eller maila dina tankar till oss på info@nordlivpodcast.se.

Källa: ”Bethesda”

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar