Hem NyheterFilm/TV Nyheter Sylvester Stallone teasar möjligheten om ännu en Rambo-film

Sylvester Stallone teasar möjligheten om ännu en Rambo-film

av Redaktionen

Kommer vi få se Rambo ännu en gång?


Kanske! I alla fall om vi ska tro självaste Sylverster Stallone. I ett uttalande på stjärnas officiella Instagram, vid lanseringen av den förlängda versionen av senaste filmen i serien – Rambo: The Last Blood (2019), uppmuntrar Stallone fansen att ”Se den riktiga resan” (då han var missnöjd med bioversionen av samma film) och att ”Han kan komma tillbaka”.

Inlägget på Sylvester Stallones officiella Instagram-konto.

Sedan släppet av ”The Last Blood” förra året har vi, som alltid när en Rocky– eller Rambo-film släpps, ställt sig frågan om det är sista gången vi kommer bevittna den titulära hjälten på duken. Om vi ska tro en intervju Stallone gjorde förra året, inför med biopremiären av John Rambos senaste äventyr, så har den 74-årige skådespelaren och regissören redan en idé, som han tycker passar perfekt för hans åldrande actionikon. En där Rambo söker fristad på den enda plats han tänkas kan efter det senaste blodbadet – nämligen i det reservat för den amerikanska urbefolkningen han växte upp i.

Skulle ni vilja se en sjätte Rambo-film? Vad tyckte ni om den senaste?


Vad tycker du om denna nyhet? Skriv i kommentarsfältet nedan, eller maila dina tankar till oss på info@nordlivpodcast.se.

Källa: ”Arrow in the Head

 

Du kanske också gillar

1 kommentera

Jörgen ros oktober 6, 2021 - 22:46

Ja jag vill att det blir en rambo film till

Reply

Lämna en kommentar