Hem NyheterSpelnyheter Splinter Cell av misstag avslöjat!

Splinter Cell av misstag avslöjat!

av Redaktionen

Julian Gerighty kan ha försagt sig (om han inte trollar d.v.s!)

Creative Director på Ubisoft, Julian Gerighty kan ha spillt bönorna milt sagt i ett tweet, där han säger att han arbetar på nästa Splinter Cell med gänget i Lyon och att han knappt kan vänta på E3. Efter detta tweet så har det kommit mycket respons vilket resulterat i att han bett folk inte retweeta sitt ursprungliga tweet.

Vill man ta på sig foliehatten eller egentligen tänka på varför en Creative Director skulle försäga sig, så kan det självklart vara ett  avancerat ”trollande” från deras sida, men än så länge ser det legitimt ut, och skulle det bekräftas under E3, så har Ubisoft många gånger släppt spel under samma år, eller till början av det kommande året. Med tanke på det nyligen utannonserade Ghost Recon: Breakpoint, så passar det ju ganska bra med ytterligare ett skjutaspel till vintern eller våren.  Vi får se om detta faktiskt stämmer – eller om det först kommer till den kommande konsolgenerationen.

 


Vad tycker du om denna nyhet? Skriv i kommentarsfältet nedan, eller maila dina tankar till oss på info@nordlivpodcast.se.

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar