Hem NyheterSpelnyheter MMORPG spelet Durango under stängd beta | Google Play Android

MMORPG spelet Durango under stängd beta | Google Play Android

av Redaktionen

Det är inte ofta vi belyser mobilspel, och framförallt inte MMORPG för det handhållna. Men Durango kan vara ett spel värt att se över.

Från och med i dag, den 28 augusti 2017 och under en begränsad tid framöver, kan spelare i de nordiska länderna ladda ned Durango: Wild Lands helt gratis, exklusivt på Google Play till Android-enheter, för att spela med andra pionjärer som redan påbörjat sina äventyr. Durango: Wild Lands, ett massivt onlinerollspel för flera spelare (mmorpg) med öppen värld, ger dig möjlighet att slåss mot dinosaurier, utforska världen, bilda grupper och tävla om en stor mängd roliga upptäckter. Spelare kan gå samman i dessa outforskade länder för att överleva mot köttätande dinosaurier eller tämja dem som kompanjoner. 

Den stängda tekniska betan ger spelare en första titt på Durango: Wild Lands bestående och ständigt föränderliga öppna värld, med betoning på interaktioner som synkroniseras i realtid och en processuellt genererad värld. Pionjärer får göra sitt avtryck på världen via en resa för att upptäcka nya öar och fjärran länder tillsammans med vänner och andra spelare.

Den stängda tekniska betan av Durango: Wild Lands kommer att vara tillgänglig under begränsad tid. Senaste nytt om betaschemat, nyheter, uppdateringar och annat relaterat finns på spelets Facebooksida: https://www.facebook.com/playdurango/. Läs mer om spelet på Durango: Wild Lands officiella webbplats: https://durango.nexon.com

För en gångs skull så ser faktiskt ett mobilspel med denna inriktning inte bara roligt ut rent spelmekaniskt, men ser även ut att kunna utnyttja plattformen bra rent tekniskt. Det återstår att se om spelet får bra respons under denna beta, men det ska bli intressant att se hur de går framåt efter eventuell feedback. Tips för alla Android ägare är att passa på att testa på spelet. Gratis är gott som man brukar säga.

[youtube link=”https://www.youtube.com/watch?v=vwlJdO_kELU” width=”1200″ height=”480″]


Vad tycker du om denna nyhet? Skriv i kommentarsfältet nedan, eller maila dina tankar till oss på info@nordlivpodcast.se.

Källa: ”PRNordic”

Du kanske också gillar