Hem Inför Nördliv Podcast Senare release på iTunes (på söndag) & ingen Twitchning av podcasten (lördag), och lite annat :)

Senare release på iTunes (på söndag) & ingen Twitchning av podcasten (lördag), och lite annat :)

av Redaktionen

Hej alla! Här är lite meddelanden om podcasten!

Ang. iTunes släppet av podcasten på söndag!

Jo, vår ljudtekniker är ute på event under helgen, och därför så kan den här söndagens Nördliv avsnitt nr 84 komma ut senare än vanligt. Den kommer självklart dyka upp i era podcast appar, men som sagt, möjligen lite senare än vanligt! :). Så ser ni inte den i er app, så håll bara i hatten, den kommer dyka upp vad det lider!

Twitchande av podcasten!

Vi kommer däremot sluta Twitcha podcasten på en fast tid (lördag kvällar); och det är för att vi ska kunna vara mer flexibla i vår inspelning av podcasten, men också möjliggöra en bättre kvalitet helt enkelt. Självklart kan det komma specialfall, där vi Twitchar podcasten, och om det händer kommer vi meddela i god tid :). Vi hoppas kunna göra ännu bättre podcasts om vi inte live streamar podcasten; utan att vi då istället kommer kunna finjustera saker betydligt mer.

Men försvinner Twitchen helt?

Nej, tvärtom! Vi kommer istället kunna fokusera mer på att spela spel (såklart) på Twitchen, så den övergivs självklart inte. Där ska ni kunna se roliga spelsessioner, eller ren gameplay om man så vill.

Apropå ingenting, värdskap i podden…

I avsnitt 84, så är det Robbs tur att vara värd. Vi har nämligen valt att rotera runt, så alla kan vara värdar för showen. Detta är för att vi vill skapa lite ny dynamik och framförallt ge alla sin prägel på podcasten. Så därför är det alltså vår vän Robbs tur denna gång. Och då det är första gången för honom, så hoppas jag ni har överseende. (FYI Det var det också för Lotta när hon höll i det för nån vecka sen). Men så ni vet 🙂

 

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar