Hem NyheterFilm/TV Nyheter Peter Rabbit | Trailer

Peter Rabbit | Trailer

av Redaktionen

Varje år så ser jag på Tales of Beatrix Potter till julen och här får vi nästa år återigen bekanta oss med hennes skapelser i Peter Rabbit; en live-acion film.

Så länge som jag kan komma ihåg så har Beatrix Potter varit en del av min uppväxt, både i bokform och i filmen ”Tales of Beatrix Potter”. Så att se en trailer för en live-action version av Peter Rabbit (eller Pelle Kanin som han heter i Sverige) gjorde mig väldigt intresserad. Vi får i filmen se Peter och hans vänner kämpa mot den nya godsägaren som de anser inkräktar på ”deras” hem. Mycket bus och otyg ställs till av både Peter och likaså av den nya godsägaren Mr. McGregor.

I rollistan så hör vi James Corden som Peter och vi ser Domhnall Gleeson som Mr. McGregor. Vi får även ta del av rösterna från t.ex. Daisy Ridley och Margot Robbie. Sen ej att förglömma Rose Byrne som Bea (kärleksintresset för  Mr. McGregor)

Peter Rabbit släpps på bio den 21 Februari 2018.


Vad tycker du om denna nyhet? Skriv i kommentarsfältet nedan, eller maila dina tankar till oss på info@nordlivpodcast.se.

Källa: ”Sony Pictures Releasing UK

 

Du kanske också gillar