Hem NyheterFilm/TV Nyheter Zack Snyders Justice League | Trailer för miniserien som kommer i fyra 1-timmars delar!
https://youtu.be/z6512XKKNkU

Zack Snyders Justice League | Trailer för miniserien som kommer i fyra 1-timmars delar!

av Redaktionen

Återvänder du till Justice League denna gång?

Under 2021 släpps regissören Zack Snyder´s Justice League – i både längre och mer innehållsfylld version. Först kommer den i fyra delar vardera på en timmas speltid, och sedan kommer den även släppas som en fyratimmars(?!) film på HBO Max.

Det har rapporterats att det kommer kosta runt 20-30 miljoner dollar, för att få den klippt och sammanfogad med nya visuella effekter som ska motsvara regissörens original vision. 

När filmen släpptes i november 2017 så mottog den blandade recensioner från både kritiker och publik, särskilt den inkonsekventa ton som många lade på den dåvarande regissören Joss Whedon ( The Avengers)  som fick ta över chefstjänster från Snyder. Med en enorm budget på hela 300 miljoner dollar och en ”break-even” punkt på 750 miljoner dollar så betraktades filmen verkligen som en flopp, när den enbart drog in 658 miljoner dollar. Visst är det mycket för en annan – men för filmbolaget så var det en ekonomisk katastrof. Frågan är nu om denna miniserie, snarare kan hjälpa upp filmens anseende, och få folk att strömma till HBO. 


Vad tycker du om denna nyhet? Skriv i kommentarsfältet nedan, eller maila dina tankar till oss på info@nordlivpodcast.se.

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar