Hem NyheterFilm/TV Nyheter Nya bilder från kommande The Grudge

Nya bilder från kommande The Grudge

av Redaktionen

Hotfullt ”agg” i de senaste bilderna från The Grudge.


Som vår käre Emil skrev i sin lista om kommande skräckfilmer att se framemot är ännu en film i The Grudge-serien på väg. Men han hade fel i en sak – den kommande filmen är ingen remake, som han verkade tro. Istället får vi en historia som utspelar sig samtidigt som The Grudge (2004), en intressant twist får vi ändå erkänna. Den ska även agera som en ”soft reboot” till den amerikanska serien, hur det funkar får vi snart bli varse.

Entertainment Weekly har fått ta del av exklusiva bilder som vi kan se här nedan.

Filmen regisseras av Nicolas Pesce och i rollistan ser vi bl.a. Lin Shaye som den moderna skräckpubliken känner igen från Insidious-filmerna. Dessutom produceras den av Sam Raimi och Robert Tapert (båda kända för The Evil Dead (1981)) som även producerade remaken från 2004.

Den amerikanska biopremiären är satt 3:e januari, 2020. Vissa röda flagg reser sig då januari och februari vanligtvis är månaderna då filmstudior brukar släppa filmer (särskilt skräck) de har lite förtroende för. Vi får helt enkelt vänta och se hur det går, och hoppas på att ingen på studion hyser agg mot produktionen…

Vad tror ni om den kommande filmen och vad tyckte ni om de tidigare?


Vad tycker du om denna nyhet? Skriv i kommentarsfältet nedan, eller maila dina tankar till oss på info@nordlivpodcast.se.

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar