Hem Nördlivs Podcast AvsnittNördliv Podcast Nördlivs Avsnitt 199 – ”Hauer met your Communist Santa!”

Nördlivs Avsnitt 199 – ”Hauer met your Communist Santa!”

av Redaktionen

Nördliv! – En podcast med fokus på spel, men även inslag av andra nördiga ämnen.

Medverkande denna gång är: Fredrik, Sara, Emil och vår nya Nördlivare Mattias Malm.

Avsnitt 199 på iTunes – Nördliv på Spotify

I vårt hundranittionio avsnitt så tas följande upp!


GÄST I FOKUS + BLIXTRUNDAN! (Tid: 0t 04m 18s)
Vi ställer Mattias mot väggen med de tuffa frågorna! Som t.ex. Vilka är hans favoritspel? Favoritfilmer och vem skulle spela honom i en film om hans liv? Det är några som tas upp! Sedan kör vi även den beryktade Blixtrundan! Ett utannonserande av en ny podd också! Så lyssna noga, vänner 🙂

VECKAN SOM HÄNT! (Tid: 0t 18m 35s)
Allt möjligt dyker upp denna vecka! Om det så är motorcykelaction i Road Redemption, tungt och svårt kriminaldrama i tredje säsongen av True Detective, seriemördarsnack om The Ted Bundy Tapes, retropodden Retronauts eller romantiskt drama i Call me by your name! För att inte tala om nyheterna kring Metro Exodus och deras Epic Games Store flytt, The Suicide Squad och DC Super Pets blir av samt hur Belgien visar var skåpet ska stå mot EA! Allt detta och lite till!

VECKANS DISKUSSION (Tid: 0t 52m 14s)
Har vi någonsin försökt oss på att skapa något i vår egen favoritnördform – film, musik, spel, bok, etc? En fantasifull diskussion kring vad vi gjort och vad vi skulle göra med obegränsade resurser!

Efter veckans diskussion kommer en sista isbrytarfråga! Så häng kvar!


Länkar till andra platser som Nördliv huserar, såsom Twitter, Hipcast, Steam, Twitch, Facebook, & Instagram, hittar ni här på vår hemsida!

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar