Hem ArtiklarGOTY - Game of the Year Nördlivs Avsnitt 147 – ”En himla massa GOTY 2017!”

Nördlivs Avsnitt 147 – ”En himla massa GOTY 2017!”

av Redaktionen

Nördliv! – En podcast med fokus på spel, men även inslag av andra nördiga ämnen.

Medverkande denna gång är: Fredrik, Max, Lotta, Danny, Robb, Louise, Erik och Carl.

Avsnitt 147 på iTunes

I vårt nyårsspäckade hundrafyrtiosjunde avsnitt så tas följande upp!


SPELÅRET I FOKUS (Tid: 0t 02m 23s)
Vilka händelser stod ut under året som var? Både för oss personligen (för Nördliv) men även för spelmediumet i stort! Vi har en öppensinnigt snack om de saker vi minns bäst från 2017!

NÖRDLIV GOTY LISTA 2017 (Tid: 0t 31m 40s)
Under året har vi haft enormt många spel som kommit, och vi ska tillsammans (på något sätt) enas om vilka tio spel som stod ut mest, och faktiskt förtjänar att finnas på Nördlivs topplista. Men framförallt ta fram vilket spel som förtjänar utmärkelsen ”Game of the Year” från Nördliv. Håll i hatten, för det kan komma att vara meningsskiljaktigheter! Men det är å andra sidan en stor del av nöjet i det hela!

VÅRA PERSONLIGA TOPPLISTOR (Tid: 2t 12m 51s)
Efter en hård och argumentativ genomgång av Nördlivs gemensamma GOTY lista, så kommer här Nördlivarnas (även de som inte hade möjlighet att medverka) personliga topplistor!

SKAM- OCH ’SHIT’-LISTOR (Tid: 2t 28m 26s)
Året har självklart haft många intressanta spel, och det är inte alla vi lyckats testa; så därför kommer våra individuella skamlistor peka på spelen vi ville spela men aldrig kunde. Sedan så tar vi även med de så kallade ’Shit’-listorna, där vi helt enkelt pekar på spelen som på ett eller annat sätt gjorde oss besvikna.

AVTACK OCH AVSLUT (Tid: 2t 53m 06s)
Ett stort tack för året, till alla spelföretag/tillverkare som hjälpt Nördliv under året (lyssna för mer info), och ett stoooort tack till alla underbara lyssnare som inkommit med frågor, funderingar och feedback. Utan er vore vi ingenting och vi bugar och bockar för ert engagemang, och hoppas ni följer oss in i 2018. 


Har Ni era egna GOTY listor; skriv då de här nedan i kommentarsfältet, eller på Facebook, Twitter eller Instagram.
Eller varför inte maila in till oss, på info@nordlivpodcast.se.

Ni finner länkar till andra platser som Nördliv huserar på Steam, YouTube, Twitch, Facebook, Hipcast & Twitter. Dessa länkar ser ni här på vår hemsida!

Stort tack för oss, och en megastor kram från hela Nördliv gänget!

Du kanske också gillar