Hem Nördlivs Podcast AvsnittNördliv Podcast Nördliv Avsnitt 353 – ”Ge mig delfinen pappa!”

Nördliv Avsnitt 353 – ”Ge mig delfinen pappa!”

av Redaktionen

Medverkande denna gång är: Fredrik, Danny och Mattias.


Veckans avsnitt avhandlar en brett spektrum av spel och intressanta filmer. Nyheterna som vi tar upp i veckans avsnitt är t.ex. att vi nu får en nya Doctor Who spelad av Ncuti Gatwa. Nyheten om att Sony missar sina egna PS5-mål och att de tappar PS Plus-användare, samt att vi tar upp lite om de mest lönsamma spelföretagen. Det kom ut att Starfield och Redfall skjuts upp till 2023. Sega kommer att satsa mer på remakes/remasters den kommande tiden.

Sedan snackar vi även om följande spel vi själva spelat; Fredrik har spelat Dune: Spice Wars, Songs of Conquest och Pinball Dreams. Mattias har spelat Crowns and Pawns: Kingdom of Deceit. Filmer som har setts på ; Fredrik har sett The Bad Guys och Mattias har sett på den lite udda filmen Fresh och även There’s Someone Inside your House.

Vi inför ett nytt segment som heter Game Pass Roulette, vi tar oss an ett spel som lottas fram från Game Pass som vi ska spela fram tills nästa avsnitt. Veckans roulette som vi tar upp är; Danny spelat Need for Speed: Heat, Fredrik har spelat Halo Spartan Strike och Mattias fick ta sig an Gears 5 GOTY Edition. Vi avslutar med Q and A frågor från vår Discord. Detta och mycket mer i veckans avsnitt.

Hoppa gärna med i vår Discord, där vi har omröstningar på olika ämnen och diskussioner om allt nördigt. Låter det intressant, ja tryck här i så fall.

Nördliv på iTunesNördliv på Spotify


Länkar till andra platser som Nördliv huserar, såsom Twitter, Transistor, Steam, Twitch, Facebook, & Instagram.

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar