Hem NyheterFilm/TV Nyheter Minioner: Berättelsen om Gru | Trailer

Minioner: Berättelsen om Gru | Trailer

av Redaktionen

Dags att få ta del av de små gula filurerna igen!

I Minioner: Berättelsen om Gru får vi veta historien bakom en 12-årings dröm att bli världens största superskurk.

I mitten av 1970-talet växer Gru upp i en förort, mitt i en uppsjö av fjädrar i håret och utsvängda jeans. Gru är ett stort fan av en grupp superskurkar känd som Grymlingarna, och kläcker en plan att bli tillräckligt ond för att gå med i gruppen. Lyckligtvis får han en viss kaosartad backup från sina lojala följare, Minionerna. Kevin, Stuart, Bob och Otto – en ny Minion med tandställning och ett desperat behov av att behaga – använder sina talanger när de tillsammans med Gru bygger sitt första hemliga gömställe, experimenterar med deras första vapen och försöker lyckas med deras första uppdrag.

När Grymlingarna gör sig av med sin ledare, legendariska fightern Wild Knuckles, blir Gru intervjuad för att bli deras nyaste medlem. Det går inte bra (för att säga det milt), och blir bara värre efter att Gru överlistar dem och plötsligt blir den största fiende som Grymlingarna någonsin haft. Under tiden han är på flykt vänder sig Gru till en osannolik person för vägledning, Wild Knuckles själv, och upptäcker att till och med skurkar kan behöva lite hjälp från sina vänner.

Filmen ska ha biopremiär 1 Juli 2020.


Vad tycker du om denna nyhet? Skriv i kommentarsfältet nedan, eller maila dina tankar till oss på info@nordlivpodcast.se.

Källa: ”UIP Media”

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar