Hem NyheterSpelnyheter Minecrafts nya uppdatering blir försenad och delad i två

Minecrafts nya uppdatering blir försenad och delad i två

av Redaktionen

Den största uppdateringen av Minecraft på år och dar blir försenad. Inte nog med det så blir Caves & Cliffsuppdateringen uppdelad i två delar.


Vem hade trott att det var svårt och utmanande att skriva om alla algoritmer i ett spel? I en väldigt ärlig och uppfriskande uppdatering om uppdateringen kommer beskedet att den efterlängtade uppdateringen blir försenad och uppdelad i två delar. Dels är det för att de stora förändringar som är planerade i vad som utgör grunden i Minecraft tar tid, men även för de anställdas hälsa. Det värmer vårt gamerhjärta att Mojang tar så väl hand om sina anställda och har så hög transparens.  

Uppdateringen kommer att delas upp i två delar varav första delen kommer i sommar och den andra delen är planerad till ”holiday season” så förhoppningsvis ser vi den andra delen till jul. Vi ser verkligen fram emot dessa uppdateringar och även om det är tråkigt att vänta så blir förhoppningsvis väntan värd det! 


Vad tycker du om denna nyhet? Skriv i kommentarsfältet nedan, eller maila dina tankar till oss på info@nordlivpodcast.se.

Källa: A caves & cliffs announcement

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar