Hem ArtiklarYouTube Tips Midnight’s Edge | Midnight’s Edge After Dark

Midnight’s Edge | Midnight’s Edge After Dark

av Redaktionen

Midnight’s Edge och dess systersida Midnight’s Edge After Dark är Youtube kanaler där de tar upp och har diskussioner om vad som händer bakom kulisserna på de stora film och tv bolagen.

Här är en kanal som jag har följt ganska länge (och Midnight’s Edge After Dark som nyss blev en del av Midnight’s Edge) då jag är lite av en filmnörd och tycker om allt som har att göra med vad som händer i och runtomkring de filmer och tv-serier jag tittar på. Här får man recensioner samt live sändningar där de diskuterar om vad som har hänt och vad som komma skall på film-/tv- scenen med källor från bolagen och de läckor som kommit ut lite titt som tätt.

Är du intresserad av bakom-kulisserna av de stora film- och tv-serie- bolagen kan jag varmt rekommendera dessa kanaler!

En av de senaste delarna där de tar upp den nya Star Trek serien Discovery

En av drivkrafterna bakom Midnight’s Edge är Norrmannen Andre Einherjar, vilket alla andra som medverkar på Midnight’s Edge säger är den enda av dem som kan uttala namn korrekt (trots att han är den enda som inte har engelska som modersmål). 

Vill ni höra mer från dem så finner ni deras Facebook sida här och deras Twitter här!


Vad tycker du om denna nyhet? Skriv i kommentarsfältet nedan, eller maila dina tankar till oss på info@nordlivpodcast.se.

Källa: ”Midnight’s Edge

Du kanske också gillar