Hem Personligt på Nördliv!Nördliv Tipsar Black Friday Rea i full gång! | PS4 & Xbox One

Black Friday Rea i full gång! | PS4 & Xbox One

av Redaktionen

Redan nu så är rean i gång!

Black Friday som först kom till Sverige i början av 2010-talet har återigen blivit aktuellt! Just nu på både Playstation och Xbox råder det rea – och här är några guldkorn som vi känner att ni verkligen bör ta en funderare på!

Playstations Black Friday mer utmärkande ’deals’! Rean kan hittas här eller på er Playstation.

Spider-Man – 369 kr
Detta spel är ett måste för plattformen och för de som gillar en god kombination av webslingande action och story! Det finns även en Digital Deluxe version för nästan en hundring mer.
Läs vår recension här.


God of War – 289 kr
Den stoiske Kratos omförvandling till pappa är både en frisk fläkt i serien såväl som i spel i allmänhet. Detta är i sanning ett spel som kan rekommenderas för de som äger plattformen!
Läs vår recension här.


Detroit: Become Human – 289 kr
Med en utsökt grafik och engangerande story så är även detta ett unikt spel för plattformen. 
Läs vår recension här.


Assassins Creed Odyssey – 369 kr
Ett av de vackraste spelen i år ger open-world en grekisk ’touch’. RPG-action med skön story!
Läs vår recension här.


Shadow of the Tomb Raider – 329 kr
Det hamnade lite i kläm mellan de stora spelsläppen, men är inte mindre spelvärt för det. Domedag är i görningen och Lara ger sig ut för att rädda världen. Spelet har även en Digital Deluxe version för bara 40 kr mer!
Läs vår recension här.


Horizon Zero Dawn – 199 kr
Ett av 2017 års bästa spel, finns extra billigt. Sedan finns även complete edtion för 289 kr. Vad stoppar dig?
Läs vår recension här.


Ni No Kuni II: Revenant Kingdom – 239 kr
Det ambitiösa JRPG-spelet Ni No Kuni 2, är ett självklart köp för de som vill ha en väldigt omväxlande upplevelse – och framförallt en magisk sådan!
Läs vår recension här.


Värt att nämna för Playstation är att om du även är Playstation Plus medlem, så finns det flera spel som är ännu lägre satta i spel. Även många VR spel är väldigt reducerade i pris – så att ta och kika här kan verkligen vara värt det.


Microsofts Xbox Black Friday mer utmärkande ’deals’. Rean kan hittas här eller på er Xbox!

På Xbox är priserna aningen högre – men några spel, särskilt de under Microsofts flagga är verkligen värda att titta på. Rabatten är blygsam i vissa av spelen – men med Xbox Live Games with Gold medlemskap så ökar prissläppet ytterligare!


Xbox Game Pass – 10 kr/1 mån (erbjudandet är året ut)
Många av spelen på nedan lista är tillgängliga i denna tjänst. En tjänst som är lika smidig som priseffektiv. Vi har själva testat den, och Microsoft är verkligen något stort på spåren med denna tjänst. Men om man tycker tio kronor är för dyrt så kan man testa 2 veckor kostnadsfritt. Med Forza Horizon 4, Fallout 4 och mängder med spel, så är detta en ypperlig tjänst.


Middle Earth: Shadow of War – 147,60 kr
Efter en mängd uppdateringar, så är spelet en väldigt välgjord uppföljare, som tar och kombinerar Assassins Creed och Tolkien på ett härligt slafsigt sätt. Värt att kika in!
Läs vår recension här.


Titanfall 2: Ultimate Edition – 94,75 kr
Ett av det årets absolut bästa FPS är verkligen värt att titta in. Sedan att det är ett fylligt paket till ett okristligt lågt pris – ja det skadar inte!
Läs vår recension här.


Life is Strange – 59,70 kr
Det underbara äventyret som är Life is Strange kan köpas för en väldigt liten slant, men ändå ge så mycket. Värt att titta på!


Mafia 3 – 134,97 kr
Ett idag glömt spel som hade mycket hjärta och ännu mer speltid. Kan verkligen vara värt att kika på bara för dess härliga soundtrack!
Läs vår recension här.


Burnout Paradise Remastered – 159,50 kr
Den upphottade versionen av Burnout river verkligen järnet! Som spel gör det sig extra väl idag, och är något som bilspelsentusiaster bör testa!
Läs vår recension här.


Är man även en ägare av en Xbox One X så finns det mängder av spel som är Xbox One X Enhanced på rean. Många av dessa ger inte bara vackrare grafik utan framförallt stabilare framerate, eller i vissa fall riktigt hög sådan! Något som är mer unikt för Microsoft.


Hur som helst – så är rean igång fram till helgen, och förhoppningsvis så är ovan förslag till hjälp. Annars så uppmanar vi er att ta en titt – kanske finns det där spelet ni väntat på, för nedsatt pris!


 

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar