Hem NyheterSpelnyheter Assassin’s Creed Odyssey | Bekräftat från Ubisoft

Assassin’s Creed Odyssey | Bekräftat från Ubisoft

av Redaktionen

Mer underbara uppdrag i forna Grekland?

Häromdagen läckte det ut att kommande spel i serien skulle heta Assassins Creed Odyssey; och nu har Ubisoft själva bekräftat detta genom ett litet videoklipp. Mer info kommer komma under E3 – men att döma från den väldigt korta teasern, så är det två herrar i antika rustningar som fajtas. Huruvida spelet kommer vara samtida som det tidigare Origins, eller om det (utifrån dess namn) kommer att ha med tidsperioden för Odysséen (skriven av Homeros) att göra är svårt att utröna. Skulle det senare vara fallet, så finns ett stort gäng kända karaktärer och historiska karaktärer. Detta skulle dock skära lite, då eposet är skriver omkring 700 f.kr. Men hur det än må vara, så har vi alltså ett nytt Assassins Creed att se fram emot, i vad som mycket väl kan vara i den grekiska miljön.

Filmklippet i sig har likheter med filmen 300, som hade en hel hög muskulösa Spartaner. Nåväl, mer info kommer under E3.


Vad tycker du om denna nyhet? Skriv i kommentarsfältet nedan, eller maila dina tankar till oss på info@nordlivpodcast.se.

 

Du kanske också gillar