Hem NyheterFilm/TV Nyheter Zack Snyder´s Justice League | Officiell trailer

Zack Snyder´s Justice League | Officiell trailer

av Redaktionen

HBO Max kommande seriehjälteepos snart här!

Den amerikanska streamingkanalen HBO Max (som snart ska anlända till Sverige), har nu släppt den första officiella trailern för den nyklippta versionen av filmen Justice League. Filmen som kommer vara runt 4 timmar lång, kommer låta oss återknyta bekantskap med Batman, Jokern, Wonder Woman, Superman, The Flash och många fler, och ska vara ett episkt actionäventyr. Det är vad WarnerMedia önskar att tittarna i alla fall känner efter de har sett den. Filmen släpps på tjänsten den 18 Mars.

I Zack Snyders Justice League, fast besluten att säkerställa att Supermans (Henry Cavill) slutgiltiga offer inte var förgäves, kommer Bruce Wayne (Ben Affleck) samman med Diana Prince (Gal Gadot) i sina planer i att rekrytera ett team superhjältar för att skydda världen från ett otroligt hot. Uppgiften visar sig vara svårare än vad Bruce föreställde sig, eftersom var och en av rekryterna måste möta demonerna från sitt eget förflutna för att vinna över det som har hållit dem tillbaka, så att de kan komma samman och slutligen bilda en oöverträffad serie hjältar. Nu förenas kan Batman (Affleck), Wonder Woman (Gadot), Aquaman (Jason Momoa), Cyborg (Ray Fisher) och The Flash (Ezra Miller) för att rädda planeten från Steppenwolf och Darkseid.


Vad tycker du om denna nyhet? Skriv i kommentarsfältet nedan, eller maila dina tankar till oss på info@nordlivpodcast.se.

Källa: ”Youtube”

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar