Hem NyheterFilm/TV Nyheter Winchester & Slender Man Trailer

Winchester & Slender Man Trailer

av Redaktionen

Winchester är baserad på ”verkliga” händelser, där vi får följa änkan Sarah Winchester och hennes försök att stoppa andrar från att komma åt och skada hennes familj.

Sarah Winchester var änkan till skaparen av Winchester gevären och hon trodde att alla som fallit offer för hennes makes vapen hade kommit tillbaka som spöken för att ta hämnd på henne och hennes familj. I ljuset av denna idé så byggde hon ut deras hus i 38 år i tron på att om hon gjorde det så skulle andarna bli förvirrade och inte hitta dem. Historien om Sarah Winchester har inspirerat många filmer och tv-serier, som t.ex. Rose Red av Stephen King. Trailern lovar ganska mycket och jag hoppas att stämningen håller filmen igenom.


Slender Man är en creepypasta som är här för att stanna, från en kort skräck historia så har Slender Man vuxit till ett fenomen som har blivit tv-spel och nu får vi här den först officiella filmen baserad på honom.

Den kostymklädda och ansiktslösa varelsen mer känd som Slender Man har tagit sig in i våran kultur med stormsteg och har fått verkliga konsekvenser, där unga människor har mördat för att få kontakt med honom. I trailern så är han ute efter ett gäng unga kvinnor som har inkräktat på hans område, han driver de sakta men säkert till bristningsgränsen tills de ej längre kan ta det. Trailern ser ganska lovande ut och jag hoppas bara att karaktärerna ej behöver springa omkring i skogen och leta papperslappar i 2 timmar, så som i spelen.


Vad tycker du om denna nyhet? Skriv i kommentarsfältet nedan, eller maila dina tankar till oss på info@nordlivpodcast.se.

Du kanske också gillar