Hem NyheterSpelnyheter Syberia 3 Gameplay

Syberia 3 Gameplay

av Redaktionen

Det har gått över 10 år sedan Syberia 2 släpptes i 2004, och sedan Syberia 3 utannonserades i 2009 har det varit väldigt sparsmakat med information angående uppföljaren, även trots en release sagd för Q1 2017. Nu har det dock ramlat in en gameplay trailer, och en över 6 minuter lång full gameplay video!

Onekligen intressant för de som väntar på Syberia 3! Yay!

Problemen kommer dock i den här gameplay videon. Styltig animation, dålig lipsync, överlång och överdrivet handhållande dialog… Inte för att de här sakerna inte var med i tidigare Syberia spel, men på något sätt känns det som om de borde ha lärt sig sen dess. Trots det så har spelet en trevlig stil, pusslena ser intressanta ut, och det är roligt att se Kate Walker tillbaka på dataskärmen!

Jag hoppas att de problemen som är evidenta här kommer fixas innan release, då jag ser väldigt mycket fram emot Syberia 3!

Vad tycker ni? Är ni hypade liksom jag är? Eller verkar det inte värt att slänga ut pengar på? Lämna en kommentar nedan, eller maila in till oss på info@nordlivpodcast.se och ge oss din åsikt!

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar