Hem NyheterSpelnyheter Riot Games utannonserar ett nytt spel – Valorant

Riot Games utannonserar ett nytt spel – Valorant

av Redaktionen

Dags för mer monstermosande!

Riot Games, skaparna av spel som League of Legends och Legends of Runeterra, annonserar nu ut en ny titel – Valorant. 

VALORANT är en 5v5, karaktärsbaserat förstapersons taktisk shooter för PC. Valorant är ett spel som enligt Riot Games handlar om skicklighet med höga insatser som belönar kreativa spelformer. I spelet ser vi rondbaserade matcher med angripare mot försvarare, i bäst av 24-omgångar. Detta free-to-play spel kommer med 128-tick försedda servrar för alla spelare, samt ett mål för alla datacenters på 35 ms ping.

Försatt på jorden i en nära framtid, så kommer du i Valorant välja din karaktär från ett gäng av agenter, alla från riktiga platser och kulturer. Varje agent kommer kunna ge en unik mix av taktiska förmågor, som de kan använda för att samla information, befästa platser, scouta efter fiende-intel, bryta sig in i fienders defensiva fort, kontrollera olika territorier och mycket mer.

Systemkrav

RecommendedSpecs- 60 FPS
■ CPU: Intel i3-4150 
■ GPU: Geforce GT 730

High-endSpecs-144+ FPS
■ CPU: Intel Core i5-4460 3.2GHz
■ GPU: GTX 1050 Ti

○ MinimumSpec-30 FPS:
■ CPU: Intel i3-370M
■ GPU: Intel HD 3000

○ PC hårdvarurekommendationer
■ Windows 7/8/10 64-bitars
■ 4 GB RAM
■ 1 GB VRAM

Det competetive-fokuserade 5v5 i karaktärsbaserad Förstapersonsskjutning för PC lanseras i de flesta globala regioner sommaren 2020.


Vad tycker du om denna nyhet? Skriv i kommentarsfältet nedan, eller maila dina tankar till oss på info@nordlivpodcast.se.

Källa: ”PR Nordic”

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar