Hem Personligt på Nördliv!Nördliv söker medarbetare Nördliv söker skribenter!

Nördliv söker skribenter!

av Redaktionen

Söker du nya utmaningar och vill samtidigt tillhöra ett väldigt mångfacetterat gäng?


TL:DR

Gammal eller ny inför spelmediet, se hit!

Gillar du att skriva, skapa schysst nytt innehåll, spela spel eller rentav vara del av ett nördkollektiv som vårat? Hör av dig till Fredrik med frågor, presentation eller om ni vill ett arbetsprov, det avgör ni själva! Kontakt sker till: fredrik@nordlivpodcast.se


Samma text fast längre…


Vad vi eftersöker?

Det är dags att växa ytterligare, och då behöver vi självklart någon som är intresserad av spel och gärna nörderi i allmänhet. Vi söker primärt en recensent, men om intresse för andra medier även finns, så finns även möjlighet att i egenskap som skribent även skapa annat innehåll; nyheter, artiklar och guider etc.

Det vi huvudsakligen söker är alltså en person som gillar att skriva, och som gillar utmaningar och framförallt spel i alla dess former. Hela idén med Nördliv är att visa att alla har en röst – och att olika perspektiv snarare är till för att hylla och bredda mediet snarare än motsatsen. Målet för oss sett till både sajten och podcasten är att vi ska kunna representera alla typer av härliga människor där ute i nörddomen, och vi vill självklart därför även få in nya personer som gillar att skriva om spel.

Vad erbjuds, och hur är Nördliv kulturen?

Det bör vara tydligt att allt sker på volontär basis och är således utan någon monetär ersättning. Vi och i förlängningen du drivs av lusten av att utforska spel och det är också exakt det vi söker i människor som ska bli en del av oss. Med det sagt, så finns fler unika aspekter till Nördliv.

Såsom att vi har regelbundna träffar där vi umgås och ges möjlighet att helt enkelt ha det roligt tillsammans (självklart frivilligt dock). Sedan att vi med hjälp av assistans från ex. tillverkare även kan ges möjligheter att uppgradera er gamingmiljö; tillbehör, hårdvara etc. Detta sker dock först efter att de nya medlemmarna varit med ett tag, och att vi helt enkelt klickar – men inget är omöjligt! Vi är ett nördkollektiv!

Så ta tillfället i akt och skicka in en presentation av dig själv, eller ett arbetsprov, och tala om varför just du skulle vilja bli en del av Nördliv. Har du bara frågor kring detta, så går det givetvis även bra! Kontakt sker till fredrik@nordlivpodcast.se


Hur än din första kontakt blir, så hoppas jag att det är första steget till en helt ny vänskap och ett härligt samarbete! 

Lämna en kommentar