Hem NyheterFilm/TV Nyheter Venom 2 bekräftad!

Venom 2 bekräftad!

av Redaktionen

Trots stor kritik så tjänade Sonys Marvelfilm Venom storkovan, och redan nu är uppföljaren bekräftad!

Enligt Variety så har Sony redan förhandlat fram ett samarbete med den tidigare manusförfattaren Kelly Marcel att återkomma till Venom 2. Dessutom säger källor enligt Variety att Marcel kommer agera som verkställande producent på uppföljaren och att Tom Hardy kommer återvända som Eddie Brock.

Även Michelle Williams och Woody Harrelson förväntas återvända till en Venom 2, men än så länge har däremot ingen regissör kopplats till filmen. Första filmens regissör Ruben Fleischer är troligtvis inte tillbaka då han ser ut att vara upptagen med att spela in Zombieland-uppföljaren. Som det ser ut så kan vi vänta en uppföljare någon gång under 2020.

Tidigare, Venom-skribent Jeff Pinker hade också sagt att vi skulle få en uppföljare men att han förmodligen inte skulle arbeta med den. Vi har också haft en Sony-representant berätta för IGN tillbaka i november att nya Sony / Marvel film och Sony / Marvel-uppföljare kommer att komma till biografer under 2020 . Vid den tidpunkten gissade vi att den här namnlösa uppföljaren sannolikt pekade på Venom 2. Filmen spelade ändå in över 855 miljoner dollar, så det är självklart inte konstigt att vi kommer se en uppföljare!

Det är ingen överraskning en uppföljare är på kort


Vad tycker du om denna nyhet? Skriv i kommentarsfältet nedan, eller maila dina tankar till oss på info@nordlivpodcast.se.

Källa: ”Variety

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar