Hem NyheterSpelnyheter Ubisoft Forward | Trailers & Gameplay

Ubisoft Forward | Trailers & Gameplay

av Redaktionen

Ubisoft Forward har gått av stapeln och vi fick lite gott och blandat att se fram emot!

Ubisoft Forward har varit och visats upp lite nyheter och trailers. Vi fick utannonseringar om remakes och ett helt nytt spel, och såklart lite mer mums från redan utannonserade spel. Här får ni några trailers och lite gameplay från några utvalda spel som visades upp på Ubisoft Forward.


Immortals Fenyx Rising – Släpps 3 December 2020

Immortals Fenyx Rising är det nya namnet på Gods & Monsters. I dagens sändning så fick vi bara inte en ny trailer, utan vi fick även ett gameplay klipp där vi kunde få spelet och få information om vad för typ av spel det är. Spelet kommer att släppas till samtliga plattformar.

Prince of Persia Sands of Time Remake – Släpps 21 Januari 2021

Efter många rykten om att Ubisoft höll på med ett Prince of Persia spel, så fick vi idag reda på att vi kommer få en remake på ett av de mest populära spelen i serien. Spelet kommer att släppas på Xbox One, Playstation 4 och PC.

Scott Pilgrim vs. The World: The Game – Complete Edition – Släpps mot slutet av året 2020.

 

Det har nu gått över 10 år sedan originalet släpptes, nu får vi återigen göra oss bekanta med Scott Pilgrim och hans kärleksbekymmer. Spelet är ett komplett paket med lite nytt inbakat. Spelet släpps till PC.

Riders Republic – Spelet släpps 25 Februari 2021

Om du är ute efter något lite med extremt och sportigt, då har du hittat helt rätt med Riders Republic, då det är en blandning av dem båda. Gå lös med din cykel ner för ett berg, en slalombacke och gör det tillsammans med en hel drös av andra spelare. Spelet släpps till alla plattformar.


Vad tycker du om denna nyhet? Skriv i kommentarsfältet nedan, eller maila dina tankar till oss på info@nordlivpodcast.se.

Källa: ”Ubisoft”

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar