Hem NyheterSpelnyheter Super Mario: Odyssey kommer i år!

Super Mario: Odyssey kommer i år!

av Redaktionen

För dig som inte satt uppe för att kolla på Nintendos Switch presentation, så kan jag i alla fall lägga upp trailern för ett av spelen som fångade mitt öga.

Vi har nästan alla spelat ett Super Mario spel, och här får vi nu ett nytt vid namn Super Mario: Odyssey. Spelet bygger på den friheten vi hade i Super Mario 64 och Super Mario: Galaxy 1 & 2. I trailern så får vi se en fantastisk variation på spelbanorna, så som snölandskap, öken och även en helt vanlig stad bebodd av männisikor (där ser det lite ut som det skulle kunna vara ett Mario GTA, men utan allt våld).

Jag vet att när Fredrik får se den här trailern så kommer han bli väldigt intresserad, då jag vet att han var väldigt inne i Galaxy spelen och tycket väldigt mycket om spelupplägget i dem (Så får se om detta kan locka honom mot konsolen).

 

[youtube link=”https://youtu.be/5kcdRBHM7kM” width=”1200″ height=”480″]

 

Så har detta spel fått dig att bli mer intresserad utav Nintendo Switch, eller är du fortfarande osäker om den kan leverera allt som är uppvisat än så länge ! ?

Skriv in dina tankar här nedanför på denna trailer och vad för annan Nintendo spelserie, ny som gammal skulle du vilja se få nytt liv på Switchen.

Du kanske också gillar

2 kommentarer

Gentlecrabfish januari 13, 2017 - 21:45

Jag får en riktigt stark känsla av Lego city undercover när man tittar på trailern

Reply
Fredrik Olsson februari 2, 2017 - 19:06

Hmmm….ja nu när du säger det så. Även om jag spelat väldigt lite Lego city undercover 🙂 Jag personligen är ganska pepp över detta 😛

Reply

Lämna en kommentar