Hem NyheterKöptips/Hemsidetips Robbs Peka och Klicka Jultips!

Robbs Peka och Klicka Jultips!

av Redaktionen

Om man är som mig och måste trängas med 16+ personer över julen, så har man nog inte så mycket tid att sätta sig ner och spela. Men, har man turen att kanske inte behöva dras med en hel drös knasiga familjemedlemmar, så kanske man vill sätta sig ner och ta sig en tur på ett bra peka och klicka spel eller två! Men vad ska man spela?

Som Nördlivs Peka och Klicka fantast (!), så har jag här en liten lista på några av mina personliga favoriter som för övrigt även är på rea på Steam just nu!


Blackwell Serien!
Fem spel om ett medium som hjälper spöken att gå vidare till efterlivet med hjälp av sin spökkompanjon!
Blackwell Bundle 3,79€ – Första fyra spelen i ett fint litet bundle.
Blackwell Epiphany 1,99€ – Femte och sista spelet i serien!


The Longest Journey
Gammal klassiker från 2000 om en tjej som kan hoppa mellan två världar!
The Longest Journey 3,39€


Monkey Island
Komediäventyren om wannabe piraten Guybrush Threepwood!
Monkey Island: Special Edition Bundle 3,74€ – Första och andra spelet i serien med upiffad grafik, GUI, och röstskådespeleri! 2:an är min personliga favorit!


Primordia
Människan är inget mer; bara robotorna lever vidare i detta post-post-apokalyptiska peka och klicka spel!
Primordia 1,99€


Broken Sword
Game Noir i finklass där man följer amerikanen George Stobbart och fransyskan Nico Collard löser mystiska händelser i övernaturlig lag under fem finfina spel!
Broken Sword: Complete Pack 4,72€ – Alla fem spelen i serien. Personligen rekommenderar jag starkt 1, 2 och 5. Speciellt 2:an ligger nära mitt hjärta!


Intresserar någon av dessa spel dig? Lämna en kommentar nedan eller maila in till oss på info@nordlivpodcast.se och tala om vad ni tycker om dessa spelen, eller om eran jul är lika inträngd som min egen!

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar