Hem NyheterPresseventÖrebro Seriefestival Örebros första seriefestival! @seriefestival Besök eller var volontär! Spread the word :D

Örebros första seriefestival! @seriefestival Besök eller var volontär! Spread the word :D

av Redaktionen

Äntligen kommer det ett välbehövligt serietidningsevenemang till Örebro. För den 26-27 november 2016 kommer den första seriefestivalen någonsin hållas i Örebro på Kulturhuset. Den kommer innehålla en stor mässdel med förlag, serietecknare och Fanzinemakare, samtal och paneler om serier kring våra teman genus och läsförståelse samt utställningar.

Förutom en stor seriefestival blir det en del med bara spel. I Kulturhusets B-sal kommer det finnas en brädspelsbar där du kan låna spel att spela på plats, det kommer också genomföras ett Magic-event. Några klara gäster är Jonas Darnell (Herman Hedning), Kim W Andersson (Love Hurts, Puppy Love), Lasse ÅbergSara Olausson (Det kunde ha varit jag, Allt är farligt!, Loranga och Hjälp!), Adrian Malmgren, Joëlle Jones (Lady killer), Ellen Ekman (Lilla Berlin) för att nämna några!

Information om gäster och aktiviteter kan följas på Seriefestivalens hemsida, som ni finner här! Om ni vill, så kan ni även följa dem på Facebook,Twitter och  Instagram för den senaste informationen.

seriefestival

Många oerhört talangfulla kreatörer kommer besöka festivalen. Kommer du?

Men inte nog med det!

Om ni älskar comics och festivaler, varför inte bli en del av det?

Örebro Seriefestival söker nu volontärer som kan hjälpa dom med att göra detta härliga evenemang till verklighet!. Perioden det gäller är dagarna 25, 26 och 27 november, och tiderna det avser kommer kunna diskuteras ju närmre vi kommer premiären. Det kan komma att vara varierande uppgifter, men en sak är säker; det kommer vara en rolig och munter tillställelse för de som medverkar!

Så om du vill veta mer vad det innebär, skicka då för tusan en intresseanmälan i ett mail till volontar.orebroseriefestival@gmail.com. Självklart går det även bra att skicka ett PM via t.ex. Facebook eller Twitter.

Så oavsett om du kommer som utställare, besökare eller volontär så finns det definitivt något här för dig.

Lämna en kommentar