Hem Nördlivs Podcast AvsnittNördliv Podcast Nördlivs Avsnitt 257 – ”Tvättbjörnen äger din själ!”

Nördlivs Avsnitt 257 – ”Tvättbjörnen äger din själ!”

av Redaktionen

Medverkande i detta avsnitt är: Fredrik, Danny och Mattias!

Nördliv på iTunes – Nördliv på Spotify


I detta välfyllda avsnitt så pratar Fredrik om Animal Crossing: New Horizons som han har recenserat, ett spel där man kommer få bygga sin egna lilla ö och ha tvättbjörnen Tom Nook kollande över ens axel på hur mycket pengar han kan tjäna på dig. Danny har recenserat Curious Expedition, ett spel där du ska tävla mot andra om att bli den bästa upptäcktsresande och överleva förbannelser och vilda djur på din resa. Danny talar även om hans tankar och åsikter om Doom Eternal som han har suttit och spelat på sista tiden. Vi tar även upp lite rykten om att vi eventuellt kan komma att få lite nyutgåvor på gamla Mario spel till Switchen, samt att det går rykten om att Prince of Persia kan tänkas få ett nytt spel (men ta allt detta med en stor nypa salt). Fredrik har sett den nya filmen Mortal Kombat Legends: Scorpion’s Revenge och ger oss kort hans intryck av filmen. Mattias tar och berättar om filmen Roar som är beskriven som en av de farligaste filmerna som har spelats in, mest då för man hade vilda lejon som skadade många som deltog i filmen så att de fick uppsöka sjukhus för operation av skadorna man fått av dem. Vi tar även upp om Microsoft Flight Simulator PC krav, inte så mycket för vad dom är utan för att vi kan spekulera lite om kraven för SSD hårddiskar på framtida spel. Vi tar även upp att Yves Guillemot (Ubisofts VD) gick ut och sa att om höstens konsolsläpps skjuts upp så kommer även Watch Dogs: Legion skjutas upp med dem. Mattias har läst Domedagsvikingen som är ett solorollspel och berättar hur det var att ta sig an en annan typ av ”spel” i bokform.

Vi har även diskussionsämnet ”Vilka Konsolspel skulle vi vilja se på PC och vilka PC spel skulle kunna göra sig bra på en konsol”, ett intressant ämne där vi går igenom några spel vi skulle vilja se byta plattform och vilka fördelarna/nackdelarna som skulle kunna uppstå.

Sen så avslutar vi dagens del med lite Bäst & Värst, här så tar alla och väljer en skådespelare och sen så måste vi säga vilken som vi tycker är deras bästa och sämsta film. Ett litet kul segment med olika åsikter.

Så där har ni det, ett fullmatat avsnitt med mycket glädje och go underhållning. Helt enkelt ett välspäckat veckans avsnitt!


Länkar till andra platser som Nördliv huserar, såsom Twitter, Hipcast, Steam, Twitch, Facebook, & Instagram, hittar ni här på vår hemsida!

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar