Hem Nördlivs Podcast AvsnittNördliv Podcast Nördlivs Avsnitt 247 – ”Bara en kula till?!”

Nördlivs Avsnitt 247 – ”Bara en kula till?!”

av Redaktionen

Medverkande i detta avsnitt är: Danny, Fredrik och Bomby.

Nördliv på iTunesNördliv på Spotify


I veckans avsnitt så pratar gubbarna i Nördliv om de eventuella priset på Playstation 5 och vart smärtgränsen är för oss konsumenter, kamera testet på Robert Pattinson inför filmen The Batman. Fredrik pratar glatt om att skjuta skallen av nazist zombies i Zombie Army 4: Dead War och Danny har frasen ”Pata Pata Pata Pon” i huvudet av att ha recenserat Patapon 2 Remastered. Vi tar även upp om att Bioware lovar att de ska ta tag i och fixa i ordning Anthem och att en f.d utvecklare på System Shock 3 har sagt att projektet är stendött. Vi tar upp ämnet ”En andra chans” där vi pratar väldigt fritt om hur vi ställer oss till att starta upp spel som vi slutat spela av en eller annan anledning, samt om vi kan ta oss an äldre spel som vi har haft intresse för tidigare i vårt spelliv men som helt enkelt aldrig blev av. Och så sist så tar vi upp om ett eventuell special avsnitt av serien Vänner är under förhandlingar med HBO Max och Bomby berättar om hans relation till serien.

Detta och så klart lite fler sidospår som vi kommer in på under delens gång, med andra ord en underhållande del där gubbarna har det gött ihop.


Länkar till andra platser som Nördliv huserar, såsom Twitter, Hipcast, Steam, Twitch, Facebook, & Instagram, hittar ni här på vår hemsida!

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar