Hem Nördlivs Podcast AvsnittNördliv Podcast Nördliv Avsnitt 355 – ”Kratos mördar ord!”

Nördliv Avsnitt 355 – ”Kratos mördar ord!”

Nu med smörsmak!

av Redaktionen

Medverkande denna gång är: Fredrik, Jesper och Emil.


Veckans avsnitt har en skön mix av olika spel och filmer, samt nyheter. Nyheterna som vi tar upp i veckans avsnitt är t.ex. att EA ryktas slås ihop med en större aktör, rykten om en Playstation Launcher på väg till PC, TV-serier till kända Playstation-IPn,  samt mängder av Star Wars-nyheter!

Sedan snackar vi om film spel vi har konsumerat; Emil har sett på en föreläsning om DOOM, spelat Return to Castle Wolftenstein och sett The Crow. Fredrik har äntligen fått sin Steam Deck och har mosat skallar i Sniper Elite 4. Dessutom har han sett Stranger Things säsong 4 och de två första avsnitten av Obi-Wan Kenobi. Jesper har testat det nya mobil-MMOt Ni No Kuni: Cross Worlds, gått tilbaka till sitt 3DS och spelat Kid Icarus: Uprising, samt sett den nya Top Gun: Maverick. 

Vi fortsätter med Game Pass Roulette, vi tar oss an ett spel som lottas fram från Game Pass som vi ska spela fram tills nästa avsnitt. Veckans roulette som vi tar upp är; Fredrik har spelat BassMaster Fishing 2022 och Jesper har spelat We Happy Few. Detta och mycket mer i veckans avsnitt.

Hoppa gärna med i vår Discord, där vi har omröstningar på olika ämnen och diskussioner om allt nördigt. Låter det intressant, ja tryck här i så fall.

Nördliv på iTunesNördliv på Spotify


Länkar till andra platser som Nördliv huserar, såsom Twitter, Transistor, Steam, Twitch, Facebook, & Instagram.

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar