Hem Nördlivs Podcast AvsnittNördliv Podcast Nördliv Avsnitt 354 – ”Fnissande över kristallnamn!”

Nördliv Avsnitt 354 – ”Fnissande över kristallnamn!”

av Redaktionen

Medverkande denna gång är: Mattias, Jesper och Danny.


Veckans avsnitt har en skön mix av olika spel och filmer, samt nyheter. Nyheterna som vi tar upp i veckans avsnitt är t.ex. att vi sett trailern för She-Hulk: Attorney at Law. Simon the Sorcerer: Origins har utannonserats. Nyheter om Final Fantasy VII kommer vi få i juni. Ubisoft Classics kommer att bli en del av nya Playstation Plus. Uwe Boll är tillbaka. Stan Lee’s liknelse kommer användas i framtida Marvel filmer.

Sedan snackar vi även om följande spel vi själva spelat; Mattias pratar om Dolmen (en kristall i spelet) som han nyligen recenserade. Jesper pratar om Soundfall som han spelat. Filmer och tv-serier som har setts på ; Mattias har sett på 3:e säsongen av Love, Death + Robots. Danny och Jesper har båda sett på Top Gun inför biosläppet av uppföljaren. Jesper har även sett på den lite udda filmen Everything Everywhere All at Once.

Vi fortsätter med Game Pass Roulette, vi tar oss an ett spel som lottas fram från Game Pass som vi ska spela fram tills nästa avsnitt. Veckans roulette som vi tar upp är; Danny spelat Super Lucky’s Tale, Jesper har spelat Hollow Knight och Mattias fick ta sig an Middle Earth: Shadow of War. Vi avslutar med Q and A frågor från vår Discord. Detta och mycket mer i veckans avsnitt.

Hoppa gärna med i vår Discord, där vi har omröstningar på olika ämnen och diskussioner om allt nördigt. Låter det intressant, ja tryck här i så fall.

Nördliv på iTunesNördliv på Spotify


Länkar till andra platser som Nördliv huserar, såsom Twitter, Transistor, Steam, Twitch, Facebook, & Instagram.

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar